Genk

Zoeken, rennen, bedenken, springen, spelen, bouwen, dansen, fantaseren, luisteren, breken, zingen, gooien… met alles wat kunst is in Genk.

In Genk is BAZART er voor iedereen van 6 tot 12 jaar. (Iedereen van het 1e tot het 6e leerjaar is welkom.)

Van begin oktober tot eind mei gaan we iedere zaterdag van 14u tot 17u op zoek naar alles wat kunst is in de stad. Jaarlijks gaan we op weekend en in de zomer gaan we op kamp.

We vertrekken elke week vanuit het jeugdcentrum Rondpunt 26 (Europalaan 26, 3600 Genk). We gaan kijken naar voorstellingen, snuisteren in exposities, spelen in de stad of blijven thuis.

Zin om mee te doen? Schrijf hier in voor het schooljaar 2017-2018.
Je kan uiteraard een keer komen proberen voor je het inschrijvingsgeld betaalt. 

Het inschrijvingsgeld bedraagt €40 per jaar (alle uitstappen inbegrepen excl. weekend en zomerkamp). Contacteer ons zeker indien dit bedrag moeilijk te betalen is. Dan zoeken we samen naar een oplossing.
Betalingen voor inschrijving, weekends en kampen mogen op het rekeningnummer BE47 0689 0326 9380, graag met naam van de deelnemer en een duidelijk onderwerp in de omschrijving.

Je kan de begeleiders van BAZART Genk bereiken op bazart.genk@gmail.com

Ben je ouder dan 16 en heb je ook goesting in een wekelijkse portie kunst, cultuur en spel? Zin om activiteiten voor kinderen te bedenken en begeleiden? Dan kan je begeleider worden bij BAZART Genk! Voor meer info kan je mailen naar bazart@mooss.org