Gent

Zoeken, rennen, bedenken, springen, spelen, bouwen, dansen, fantaseren, luisteren, breken, zingen, gooien… met alles wat kunst is in Gent.

In Gent is BAZART er voor iedereen van 6 tot 12 jaar. Er zijn twee groepen:

  • Geel: 1e tot 3e leerjaar
  • Blauw: 4e tot 6e leerjaar

Van begin oktober tot eind mei gaan we iedere zaterdag van 14u tot 17u op zoek naar alles wat kunst is in de stad. Jaarlijks gaan we op weekend en in de zomer gaan we op kamp.

We komen elke week samen in de lokalen van de jeugddienst (Kammerstraat 12, Gent). We gaan kijken naar voorstellingen, snuisteren in exposities, spelen in de stad of blijven thuis in ons lokaal. We zijn voorlopig nog op zoek naar een vaste locatie. 

Zin om mee te doen? Schrijf hier in voor het werkjaar 2017-2018!
Je kan uiteraard een keer komen proberen voor je het inschrijvingsgeld betaalt. 

Het inschrijvingsgeld bedraagt €40 per jaar (alle uitstappen inbegrepen excl. weekend en zomerkamp). Contacteer ons zeker indien dit bedrag moeilijk te betalen is. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Betalingen voor inschrijving, weekends en kampen mogen op het rekeningnummer BE38 0682 0886 4972 (op naam van Mooss vzw), graag met naam van de deelnemer, stad, en een duidelijk onderwerp in de omschrijving.

Je kan de begeleiders van BAZART Gent bereiken op bazart.gent@gmail.com

Ben je ouder dan 16 en heb je ook goesting in een wekelijkse portie kunst, cultuur en spel? Zin om activiteiten voor kinderen te bedenken en begeleiden? Dan kan je begeleider worden bij BAZART Gent! Voor meer info kan je mailen naar bazart@mooss.org