Kortrijk

Zoeken, rennen, bedenken, springen, spelen, bouwen, dansen, fantaseren, luisteren, breken, zingen, gooien… met alles wat kunst is in Kortrijk.

In Kortrijk is BAZART er voor iedereen van 6 tot 15 jaar. Er zijn drie groepen:

  • Geel: 1e tot 3e leerjaar
  • Blauw: 4e tot 6e leerjaar
  • Paars: 1e tot 3e middelbaar

Van begin oktober tot eind mei gaan we iedere zaterdag van 14u tot 17u op zoek naar alles wat kunst is in de stad. Jaarlijks gaan we op weekend en in de zomer gaan we op kamp.

We vertrekken elke week vanuit Groeningeheem (Passionistenlaan 1, 8500 Kortrijk). We gaan kijken naar voorstellingen, snuisteren in exposities, spelen in de stad of blijven thuis in Groeningeheem.

Zin om mee te doen? Schrijf hier in voor het schooljaar 2017-2018.
Je kan uiteraard een keer komen proberen voor je het inschrijvingsgeld betaalt. 

Het inschrijvingsgeld bedraagt €40 per jaar (alle uitstappen inbegrepen excl. weekend en zomerkamp). Contacteer ons zeker indien dit bedrag moeilijk te betalen is. Dan zoeken we samen naar een oplossing.
Betalingen voor inschrijving, weekends en kampen mogen op het rekeningnummer BE69 0689 0326 9178, graag met naam van de deelnemer en een duidelijk onderwerp in de omschrijving.

Je kan de begeleiders van BAZART Kortrijk bereiken op nieuwsbrief.bazartkortrijk@gmail.com

Ben je ouder dan 16 en heb je ook goesting in een wekelijkse portie kunst, cultuur en spel? Zin om activiteiten voor kinderen te bedenken en begeleiden? Dan kan je begeleider worden bij BAZART Kortrijk! Voor meer info kan je mailen naar bazart@mooss.org

BAZART Kortrijk heeft ook een eigen facebook pagina, die vind je hierzo