Leuven

Zoeken, rennen, bedenken, springen, spelen, bouwen, dansen, fantaseren, luisteren, breken, zingen, gooien… met alles wat kunst is in Leuven.

In Leuven is BAZART er voor iedereen van 6 tot 16 jaar. Er zijn 5 groepen:

  • Geel: 1e en 2e leerjaar
  • Groen: 3e en 4e leerjaar
  • Blauw: 5e en 6e leerjaar
  • Paars: 1e tot 3e middelbaar
  • Wit: 4e en 5e middelbaar

Van begin oktober tot eind mei gaan we iedere zaterdag van 14u tot 17u op zoek naar alles wat kunst is in de stad. Jaarlijks gaan we op weekend en in de zomer gaan we op kamp.

We vertrekken elke week vanuit het Openbaar Entrepot voor de Kunsten (OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven). We gaan kijken naar voorstellingen, snuisteren in exposities, spelen in de stad of blijven thuis in OPEK.

Zin om mee te doen? Schrijf hier in voor het schooljaar 2017-2018.
Je kan na inschrijving eerst een keer komen proberen voor je het inschrijvingsgeld betaalt.
Er is momenteel een wachtlijst voor de groepen Groen, Blauw en Paars. Je kan inschrijven, dan brengen we je op de hoogte als er een plaats vrij komt.

Het inschrijvingsgeld bedraagt €40 per jaar (alle uitstappen inbegrepen excl. weekend en zomerkamp). Contacteer ons zeker indien dit bedrag moeilijk te betalen is. Dan zoeken we samen naar een oplossing.
Betalingen voor inschrijving, weekends en kampen mogen op het rekeningnummer BE97 0688 9580 6949, graag met naam van de deelnemer en een duidelijk onderwerp in de omschrijving.

BAZART Leuven kan je bereiken op bazart.leuven@gmail.com

Ben je ouder dan 16 en heb je ook goesting in een wekelijkse portie kunst, cultuur en spel? Zin om activiteiten voor kinderen te bedenken en begeleiden? Dan kan je begeleider worden bij BAZART Leuven! Voor meer info kan je mailen naar bazart@mooss.org