Mechelen

Zoeken, rennen, bedenken, springen, spelen, bouwen, dansen, fantaseren, luisteren, breken, zingen, gooien… met alles wat kunst is in Mechelen.

In Mechelen is BAZART er voor iedereen van 6 tot 12 jaar. Er zijn twee groepen:

  • Geel: 1e tot 2e leerjaar
  • Blauw: 3e tot 6e leerjaar

Van begin oktober tot eind mei gaan we iedere zaterdag van 14u tot 17u op zoek naar alles wat kunst is in de stad. Jaarlijks gaan we op weekend en in de zomer gaan we op kamp.

We komen elke week samen in onze vaste uitvalsbasis in de Academie (Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen). We gaan kijken naar voorstellingen, snuisteren in exposities, spelen in de stad of blijven thuis in de Academie.

Zin om mee te doen? Schrijf hier in voor het schooljaar 2017-2018.
Je kan uiteraard een keer komen proberen voor je het inschrijvingsgeld betaalt.

Zowel Geel als Blauw is momenteel volzet. Je kan wel nog steeds inschrijven maar komt dan op de wachtlijst te staan. We houden je dan verder op de hoogte indien er in november terug plekjes vrij komen. 

Het inschrijvingsgeld bedraagt €40 per jaar (alle uitstappen inbegrepen excl. weekend en zomerkamp). Contacteer ons zeker indien dit bedrag moeilijk te betalen is. Dan zoeken we samen naar een oplossing.
Betalingen voor inschrijving, weekends en kampen mogen op het rekeningnummer BE58 0882 1184 6779
, graag met naam van de deelnemer, stad, en een duidelijk onderwerp in de omschrijving.

Je kan de begeleiders van BAZART Mechelen bereiken op mechelenbazart@gmail.com

Ben je ouder dan 16 en heb je ook goesting in een wekelijkse portie kunst, cultuur en spel? Zin om activiteiten voor kinderen te bedenken en begeleiden? Dan kan je begeleider worden bij BAZART Mechelen! Voor meer info kan je mailen naar bazart@mooss.org