phone +32 (0)16 65 94 65

Bazart Aalst


Leeftijd

6 tot 12 jaar


Prijs

Jaarlijks €60


Tijdstip

Om de twee weken op zaterdag, 14u - 17u


Locatie 

Ontmoetingshuis De Brug

Hertshage 11-19

9300 Aalst

Contact

bazart.aalst@gmail.com

info@bazart.org

Zoeken, rennen, bedenken, springen, spelen, bouwen, dansen, fantaseren, luisteren, breken, zingen, gooien… spelen met alles wat kunst is in Aalst.

In Aalst is Bazart er voor iedereen van 6 tot 13 jaar. Er zijn twee groepen, maar vaak spelen we samen.

Geel: 1e, 2e en 3e leerjaar

Blauw: 4e, 5e, 6e leerjaar 


De leiding van Bazart Aalst staat voor jullie klaar van begin oktober tot eind mei: om de twee weken op zaterdag van 14u tot 17u. Jaarlijks gaan we ook op weekend en in de zomer gaan we op kamp.

We vertrekken vanuit het Ontmoetingshuis De Brug (Hertshage 11-19, 9300 Aalst). We gaan kijken naar voorstellingen, snuisteren in exposities, spelen in de stad of blijven thuis. We zijn vaste gasten bij het Stedelijk Museum 't Gasthuys, Netwerk, ...

Zin om mee te doen?

Het werkingsjaar start op de eerste zaterdag van oktober. Je kan ook vrij tijdens het jaar aansluiten op een zaterdag en eerst een keertje komen proberen voordat je het inschrijvingsgeld betaalt. 

De prijs voor één jaar is 60 euro, maar we hanteren ook steuntarieven. Alle info over onze tarieven vind je hier. Contacteer ons zeker als het bedrag moeilijk (in één keer) te betalen is. Dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Meer weten?

Je kan de leiding van Aalst contacteren via bazart.aalst@gmail.com

Bazart Aalst heeft ook een FB-pagina en Instagramaccount (@bazart_aalst).

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x