phone +32 (0)16 65 94 65

BAZART Mechelen

Zoeken, rennen, bedenken, springen, spelen, bouwen, dansen, fantaseren, luisteren, breken, zingen, gooien… met alles wat kunst is in Mechelen.

In Mechelen is BAZART er voor iedereen van 6 tot 12 jaar. Er zijn twee groepen:

  • Geel: 1e tot 3e leerjaar
  • Blauw: 4e tot 6e leerjaar

Van begin oktober tot eind mei komen we zaterdagen per maand samen.  Van 14u tot 17u spelen we met alles wat kunst is in de stad. Jaarlijks gaan we op weekend en in de zomer gaan we op kamp.

Onze vaste uitvalsbasis in de Academie (Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen). We gaan kijken naar voorstellingen, snuisteren in exposities, spelen in de stad of blijven thuis in de Academie.

Zin om mee te doen? HIER kan je inschrijven voor het werkjaar 2019-2020.
De eerste activiteit van het komende werkjaar vindt plaats op 5 oktober. Je kan uiteraard een keer komen proberen voor je het inschrijvingsgeld betaalt. 

Het inschrijvingsgeld bedraagt €40 per jaar (alle uitstappen inbegrepen excl. weekend en zomerkamp). Betalen met talententickets is mogelijk. Contacteer ons zeker indien dit bedrag moeilijk te betalen is. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Je kan de begeleiders van BAZART Mechelen bereiken op mechelenbazart@gmail.com of je kan bellen naar 016/65.94.65

BAZART is inclusief, alle kinderen die zin hebben om mee te doen zijn dan ook welkom. We vertrekken vanuit de interesses, mogelijkheden en sterktes van de kinderen, niet vanuit beperkingen. We kregen van de jeugddienst van Mechelen het kwaliteitslabel van Jeugdwerk voor Alleman. Hiermee tonen we aan heel Mechelen dat we openstaan voor iedereen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x