Begeleiden

Goesting in een portie kunst, cultuur en spel?  Zin om activiteiten te bedenken en te begeleiden? Word begeleider bij kunstjeugdbeweging BAZART! 

BAZART is een uniek concept, het is een jeugdbeweging waar je speelt met kunst, cultuur en kilo's plezier. Er zijn afdelingen in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Genk, Gent, Kortrijk, Leuven, Mechelen en Turnhout.

Van oktober tot mei speelt BAZART iedere zaterdag van 14u tot 17u met alles wat kunst is in de stad. We trekken naar voorstellingen, snuisteren in exposities of doen activiteiten in onze vaste uitvalsbasis in het centrum van de stad. Boterhammenkunst, dansen met stoepkrijt, muziek componeren bij stomme film of een muur herwerken zoals Sol LeWitt, bij BAZART kan het allemaal. Jaarlijks gaan we ook op weekend en in de zomer op kamp.

Als begeleider bereid je samen met de rest van de begeleidersploeg wekelijks speelse, kunstzinnige activiteiten voor. Op zaterdag geef je deze activiteiten aan de deelnemers van BAZART.

- Ben je minstens 16 jaar oud?
- Zoek je een nieuwe hobby/uitdaging?
- Ben je tussen oktober en mei meestal vrij op zaterdagnamiddag?
- Ben geïnteresseerd in kunst en cultuur?
- Heb je zin om samen met een fantastische ploeg activiteiten te bedenken voor kinderen tussen 6 en 12 (of 16) jaar?

Kom dan begeleiden bij BAZART!


Als je begeleider wordt bij BAZART dan:


- Maak je wekelijks ontzettend veel plezier met kinderen en kunst
- Word je deel van een super toffe begeleidersploeg
- Doe je ervaring in het kunsteducatieve jeugdwerk op
- Krijg je praktische en inhoudelijke ondersteuning van BAZART en Mooss

Om begeleider te worden bij BAZART heb je dus geen ervaring of specifieke opleiding nodig, goesting volstaat. Wij zorgen ervoor dat alle begeleiders genoeg ondersteuning en inspiratie krijgen. Eind september is er een begeleidersweekend, en doorheen het jaar zijn er verschillende vrijblijvende vormingsmomenten en culturele uitstappen waarop de begeleiders welkom zijn. Als je nog geen animator- of hoofdanimator-attest hebt, interesseren de nieuwe BAZART cursussen je misschien ook wel!

Wij zijn een echte jeugdbeweging, en kunnen dus geen vrijwilligersvergoedingen aanbieden. In ruil voor je inspanningen krijg je de tijd van je leven, nieuwe beste vrienden, ervaring in het jeugdwerk, en hier en daar een spatje verf!


Wil je meeknallen met BAZART?

Misschien, je twijfelt of je bent nu al overtuigd? Stuur ons een mailtje en dan bekijken we het samen. Een keer komen proberen of het iets voor jou is is zeker mogelijk! 

Voor de steden Aalst, Brugge, Genk, Gent en Mechelen mail je best naar bazart@mooss.org. Voor Antwerpen, Brussel, Leuven, Kortrijk en Turnhout mail je naar het e-mailadres van de afdeling zelf, die vind je hier.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x