phone +32 (0)16 65 94 65

Inschrijven en (uitgesteld) betalen voor activiteiten

Je vindt de verschillende mogelijke activiteiten onder 'Activiteiten' in de balk bovenaan elke Kwandoo-pagina.


Welke activiteiten biedt Bazart aan?

Bazart heeft per stad elk jaar... 

  • de jaarwerking: op zaterdagen tussen oktober en mei (uitgezonderd de zaterdagen van de weken die in een schoolvakantie vallen), 

  • één of meerdere weekends (al dan niet per leeftijdsgroep)

  • het zomerkamp (steeds in juli)

  • het open aanbod van de Zomer van Bazart, onze kunstzinnige speelweek (niet elk jaar in elke stad, hier is een overzicht van welke steden het dit jaar organiseren)

Er is ook jaarlijks een (hoofd)animatorcursus voor onze begeleiders én voor alle andere geïnteresseerden. Om de twee jaar organiseren we ook een instructeurscursus. Cursusdeelnemers die meerderjarig zijn moeten zelf een Kwandoo-account aanmaken en kunnen zich zelf inschrijven. Wie minderjarig is, moet zich laten inschrijven door een ouder of voogd. 

Hoe kan je activiteiten zoeken?

Links op de activiteitenpagina vind je het menu, daar kan je een aantal filters instellen. De handigste zijn 'Type' en 'Dienst' (Bazart + stad). 

 


Hoe kan je inschrijven voor een activiteit?


Inschrijving

STAP 1

Selecteer de activiteit. Als je die niet meteen vindt, kan je werken via de filters in het menu links zoals hierboven beschreven.


STAP 2

Je ziet onder het tekstblok op de activiteitenpagina welke kinderen in jouw gezin er in aanmerking komen om in te schrijven voor deze activiteit. Staat er iemand niet bij? Dan heb je mogelijks een gezinslid niet toegevoegd of een fout gemaakt bij de geboortedatum. Hier kan je nalezen hoe je gezinsleden toevoegt.


STAP 3

Klik op 'Toon andere mogelijke tarieven' om de verschillende mogelijkheden te zien. Je vindt meer uitleg over de tarieven op de activiteitenpagina zelf.

STAP 4

Klik  op de naam van je kind bij het gekozen tarief, en vervolgens op 'toevoegen aan winkelmandje'.


STAP 5 (alleen als je meerdere gezinsleden tegelijk wil inschrijven)

Klik rechts op de rode link 'Winkel verder' (onder de groene knop) en herhaal de bovenstaande stappen (je hebt daarvoor 30 minuten de tijd).


STAP 6

Klik om de reservering vast te leggen altijd op de groene knop 'Bevestig en betaal'.

Je kan gerust wachten met betalen tot je Bazart een keer geprobeerd hebt bij de jaarwerking. Daarvoor moet je onderaan klikken op 'Terug naar de website' om de betaling nog even uit te stellen. Als het uitproberen meevalt, kan je nadien online of via overschrijving betalen met de info die je terugvindt bij 'Mijn betalingen'. Er is sowieso een plekje voor je kind gereserveerd tot half oktober.

Een activiteit betalen


Online betaling

Vervolgens wordt je automatisch naar de betaalpagina geleid. Selecteer je betaalwijze naar keuze en volg de stappen. Je krijgt hiervan een bevestiging via mail. Je kan steeds een overzicht raadplegen van je betalingen bij 'Overzicht betalingen' (dit vind je rechts op de pagina als je inlogt). Via overschrijving, cash of uitgesteld betalen

Klik links onderaan op de betaalpagina op 'Vorige website'. Er wordt nu een reservering geplaatst. Je kan ervoor kiezen om te betalen via overschrijving, cash of nog even te wachten met betaling (als je in schijven wil betalen of bij de jaarwerking eerst Bazart wil uitproberen). Naeen reservering krijg je niet automatisch een bevestigingsmail. Je kan wel altijd controleren of de inschrijving gelukt is via 'Mijn inschrijvingen' (rechts op de pagina als je inlogt).


Betalen via overschrijving

Maak de betaling over naar Bazart BE47 0689 0326 9380. Gebruik de gestructureerde mededeling die u vindt op uw afrekening ('overzicht betalingen' - kolom 'gestruct. med.'). 


Cash betalen of uitgesteld betalen

Als u liever cash betaalt, neem dan zeker contact op met info@bazart.org. Wij zorgen er dan voor dat uw inschrijving geregistreerd wordt. 


Vragenlijsten

Soms kan je niet inschrijven zonder eerst een vragenlijst in te vullen. Om verschillende redenen (verzekering, overheid, contact met de ouders, medische redenen, …) hebben we voor sommige activiteiten een aantal gegevens nodig van elke deelnemer. We springen discreet met deze informatie om en u kan de opgeslagen informatie zelf steeds raadplegen en aanpassen indien gewenst.

Het kan zeker handig zijn om de vragenlijsten in te vullen vooraleer u inschrijft: kies ‘Vragenlijsten’ in het menu rechts, selecteer het kind waarvan u de gegevens wilt aanpassen. Klik vervolgens op de balk onder de titel 'Vragenlijst': er staat Bazart in rode letters. 

De vragenlijst klapt open: er is een aparte vragenlijst voor het weekend, kamp en cursus. Klik na het invullen zeker helemaal onderaan de pagina op 'Opslaan'.

 

Als de vragenlijst niet (volledig) is ingevuld, zal Kwandoo zal op de activiteitenpagina soms aangeven dat je kind niet in aanmerking komt om in te schrijven. Volg de link naar de vragenlijst en vul de gevraagde gegevens aan. Vergeet zeker niet om helemaal onderaan op ‘Opslaan’ te klikken. Daarna selecteert u opnieuw de gewenste activiteit en kan u de inschrijvingsprocedure verderzetten.


Vragen, onduidelijkheden, opmerkingen?

Aarzel niet om ons te mailen op info@bazart.org of te bellen op +32 (0)16 65 94 65.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x