phone +32 (0)16 65 94 65

Registreren en instellen van je account

Een account aanmaken als ouder of voogd

Is het de eerste keer dat je Kwandoo gebruikt? Dan dien je eerst een account aan te maken. Dit kan in enkele eenvoudige stappen:


STAP 1

Surf naar www.opek.kwandoo.com. Kies links onder 'Aanmelden...' voor 'Registreer met eID' of 'Registreer zonder eID'.

STAP 2

Als je kiest voor de optie 'Registreer zonder eID', dien je onderaan je gegevens in te vullen. Let op: deze gegevens worden opgeslagen als 'Ouder' en zullen nadien ook gebruikt worden voor (fiscale) attesten. Gelieve deze dus accuraat in te vullen. Vervolgens krijg je een e-mail met een link om je nieuwe account te activeren.

STAP 3

Klik op de link in je e-mail om in te loggen op je Kwandoo-account. Vul daarvoor rechts je email-adres (dit is je gebruikersnaam) en je zelfgekozen wachtwoord in. Je kan indien nodig een nieuw wachtwoord aanvragen via de link onderaan de pagina.


Gezinsleden toevoegen aan je account

Vervolgens dien je gezinsleden, namelijk je kind(eren), toe te voegen aan je account. Alleen zo kan je hen inschrijven bij je activiteit naar keuze, zoals de jaarwerking, het kamp of een speelweek.

STAP 1

Klik bovenaan op 'Mijn gegevens' en klik vervolgens op de rode knop 'Voeg kind/gezinslid toe'. 


STAP 2

Vul de gegevens van jouw kind(eren) in die je wil inschrijven en klik op 'Volgende'. 

STAP 3

Klik vervolgens op de volgende pagina, helemaal onderaan, op 'Opslaan'. 

En nu?

Proficiat, je bent nu klaar om in te schrijven voor activiteiten bij Bazart. Hier vind je informatie over het vinden en selecteren van de activiteiten, (uitgesteld) betalen en vragenlijsten. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x