phone +32 (0)16 65 94 65

Activiteiten: Inschrijven en (uitgesteld) betalen

Stap 3 van 3


Op deze pagina vind je:

- Info over het vinden / selecteren van activiteiten

- Info ivm (uitgesteld) betalen (zie A. Inschrijving/reservatie en betaling)

- Info ivm vragenlijsten (zie B. Vragenlijsten)

Activiteiten

Je vindt de verschillende mogelijke activiteiten onder de titel 'activiteiten' in de balk bovenaan elke Kwandoo-pagina.

Bazart heeft per stad elk jaar... 

 • de jaarwerking: standaard in de namiddag op zaterdagen tussen oktober en mei (uitgezonderd de zaterdagen van de weken die in een schoolvakantie vallen), 

 • één of meer weekends (al dan niet per leeftijdsgroep); meer info in de loop van het werkjaar

 • het zomerkamp (steeds in de eerste helft van juli; exacte data worden zo snel mogelijk meegedeeld). 

Er is ook jaarlijks een (hoofd)animatorcursus voor onze begeleiders én voor alle andere geïnteresseerden. Cursusdeelnemers die meerderjarig zijn moeten zelf een Kwandoo-account aanmaken en kunnen zich zelf inschrijven. Wie minderjarig is, moet zich laten inschrijven door ouders of voogd. 

Houd bij het selecteren van de activiteit rekening met het geboortejaar van de deelnemer. Je kan gebruik maken van het menu links op de activiteitenpagina om een aantal filters in te stellen. De handigste zijn type (Bazart kamp/weekend/jaarwerking) en dienst (Bazart + stad). 

 

 

A) Inschrijving/reservatie en (uitgestelde) betaling

Deze stappen doorloopt u bij het  inschrijven voor een activiteit:

 1. Selecteer de activiteit. Als je die niet meteen vindt, kan je werken via de filters in het menu links zoals  hierboven  beschreven.

 2. Je ziet onder het tekstblok op de activiteitenpagina welke kinderen in jouw gezin er in aanmerking komen om in te schrijven voor deze activiteit. Staat er iemand niet bij? Zie 'gezinsleden toevoegen aan je account'.

 3. Klik  op 'Toon andere mogelijke tarieven' om de verschillende mogelijkheden te zien. Je vindt meer uitleg over de tarieven op de activiteitenpagina zelf. Nog vragen? Contacteer ons  via info{at}bazart.org!


 4.  Klik  op de naam van je kind bij het gekozen tarief, en vervolgens op 'toevoegen aan winkelmandje'.

 5. {Alleen als je meerdere kinderen tegelijk wilt inschrijven}: Klik rechts op de rode link 'winkel verder' (onder de groene knop) en herhaal de bovenstaande stappen (je hebt daarvoor 30 minuten de tijd), of ga naar stap 6)}.

 6. Klik om de reservering vast te leggen altijd op de groene knop 'Bevestig en betaal'.

 7. Daarna kom je vanzelf in het betaalscherm terecht. Betaal je liever cash of via overschrijving, of wil je wachten met betalen, klik dan onderaan links in het betaalscherm op 'vorige website'. Als je meteen online wilt betalen, selecteer je een betaalwijze naar keuze.


 8. Betalen via overschrijving kan  ook (zie stap 6). Gebruik daarbij zeker de gestructureerde mededeling die u vindt op uw afrekening ('overzicht betalingen' - kolom 'gestruct. med.'). Het rekeningnummer is BE47 0689 0326 9380. Als u liever cash betaalt of u heeft nog vragen ivm betaling/administratie, neem dan zeker contact op met info@bazart.org.

  ! Je kan dus gerust wachten met betalen tot jullie Bazart een keer geprobeerd hebben! Daarvoor moet je onderaan klikken op 'terug naar de website' om de betaling nog even uit te stellen (zie stap 6 hierboven). Als het uitproberen meevalt, kan je nadien online of via overschrijving betalen met de info die je terugvindt bij 'mijn betalingen'. Er is sowieso een plekje voor je kind gereserveerd tot half oktober.

  ! Na het reserveren zonder betalen krijg je niet automatisch een bevestiging via mail. Je kan wel altijd controleren of de inschrijving gelukt is via 'mijn inschrijvingen' in het menu rechts op de pagina (na inloggen in Kwandoo). De status van je betalingen kan je nakijken via 'overzicht betalingen' in datzelfde menu.

 

B) Vragenlijsten

Soms kan je niet inschrijven zonder eerst een vragenlijst in te vullen. Om verschillende redenen (verzekering, overheid, contact met de ouders, medische redenen, …) hebben we voor sommige activiteiten een aantal gegevens nodig van elke deelnemer. We springen discreet met deze informatie om en u kan de opgeslagen informatie zelf steeds raadplegen en aanpassen indien gewenst.

Het kan zeker handig zijn om de vragenlijsten in te vullen vooraleer u inschrijft: kies ‘vragenlijsten’ in het menu rechts, selecteer het kind waarvan u de gegevens wilt aanpassen, en klik op de balk onder de titel 'vragenlijst': er staat Bazart in rode letters. 

De vragenlijst klapt open: er is een aparte vragenlijst voor weekend/kamp/cursus. Klik na het invullen zeker helemaal onderaan de pagina op 'opslaan'.

 

Als de vragenlijst niet (volledig) is ingevuld, zal Kwandoo zal op de activiteitenpagina soms aangeven dat je kind niet in aanmerking komt om in te schrijven. Volg de link naar de vragenlijst, en vul de gevraagde gegevens aan. Vergeet zeker niet om helemaal onderaan op ‘opslaan’ te klikken. Daarna selecteert u opnieuw de gewenste activiteit, en kan u de inschrijvingsprocedure verderzetten. 

 


 

 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x