phone +32 (0)16 65 94 65

Inschrijven

Klinkt BAZART jou als muziek in de oren? Kom dan meedoen! 

BAZART is een inclusieve jeugdbeweging: dat houdt in dat ieder kind welkom is, en we er ook alles aan willen doen om dit mogelijk te maken. Als je twijfelt of deelname voor jouw kind mogelijk is (omwille van bv. financiële, fysieke, sociale,... redenen) contacteer ons dan gerust, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar oplossingen.

Een jaar meespelen met BAZART kost 50 euro. De kost van materiaal en alle uitstappen worden hiermee gedekt. Deelname aan het weekend en kamp worden wel apart aangerekend. Indien het op financieel vlak moeilijk is om het inschrijvingsgeld voor BAZART te betalen zoeken we graag samen naar een oplossing. Vaak zijn er in steden bestaande kortingssystemen. We zoeken het mee voor u uit of u kan gebruik maken van ons eigen inclusiefonds.

Inschrijvingen voor BAZART-activiteiten kan via Kwandoo, en het wordt beheerd door de ‘koepel’ van BAZART.

Via Kwandoo kan elke ouder zijn of haar kind inschrijven voor de jaarwerking, de weekends en de kampen van BAZART. Betalingen en fiscale attesten lopen ook via Kwandoo. Het enige dat u moet doen om Kwandoo te kunnen gebruiken, is u registreren in de webzone van Kwandoo. Dat kan u doen door op deze link te klikken, en enkele stappen te doorlopen. Indien nodig vindt u hier meer uitleg bij de hele inschrijvingsprocedure.


Wanneer u een account hebt aangemaakt, kan u uw kind(eren) inschrijven voor één van de beschikbare activiteiten (weekend, kamp of jaarinschrijving). Let wel op dat u de juiste kiest: de activiteiten worden altijd per stad en soms ook per leeftijdsgroep gepubliceerd

Hieronder kan je klikken op de juiste stad om in te schrijven voor de jaarwerking 2021-2022. De weekends en zomerkampen zijn in de regel bedoeld voor kinderen die tijdens het jaar ook deelnamen aan BAZART. 

U kan al een account aanmaken voordat een activiteit online staat: zo bespaart u tijd bij het inschrijven zelf. Uw account blijft geldig, ook de volgende jaren. Betalen kan online of op een andere manier, en u kan ook wachten met betalen: de inschrijving blijft gedurende één maand na de startdag geldig. Schrijf je nu in voor werkjaar 2021-2022! 

Is er iets niet duidelijk, liep er iets mis of wilt u extra info? U kan met uw vragen en opmerkingen bij ons terecht via telefoon (016 65 94 65) of via info@bazart.org. 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x