phone +32 (0)16 65 94 65

BAZART op kamp!

Een week lang van de wereld, een week lang op kamp met BAZART.
Wat een zaligheid!  We laten jullie graag even meegenieten.

BAZART Kortrijk en Turnhout gingen op wereldreis. Graffiti spuiten en vrijheidsbeelden ontwerpen in Amerika, een achtervolgingsspel in Chinatown, bibberen op de noordpool,... En zoals op bijna elk BAZART kamp: action painting!

 
 

       

BAZART ANTWERPEN trok deze zomer op tentenkamp. Ze bezochten 10 landen, 2 musea en een zwembad! Zouden ondertussen alle tenen en oren terug stofvrij zijn?

 

 

BAZART Brugge, Brussel en Gent raakte verzeild in de industriĆ«le revolutie. Protestliedjes en leuzen roepen als een echte arbeider: "Meer geld, dat is wat telt!", met de pink omhoog schilderen in de natuur, nieuwe uitvindingen bedenken en natuurlijk ook..  waterspelletjes!

 

BAZART Genk en Mechelen maakten samen een reis door de tijd.  Ze verzamelden dinosnot, leerden praten en zingen zoals de oermensen (goegoe domdom), voerden een kunstenaarsoorlog  in het  'Petit Paris' van de 19e eeuw en... speelden heel heel veel voetbal!
De BAZARTIES van Leuven raakten verzeild in de absurde wereld van 'de wenkbrauwerij', een fabriek waar lichaamsdelen gemaakt worden en van alles misliep. Verder waren alle kamptradities aanwezig: samen het kamplied meebrullen, elke dag een toneeltje van de begeleiders, een nachtspel, DIY-activiteiten,...
           
 


We kijken nu al uit naar oktober voor meer BAZART-vreugde! 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x