ONKOSTEN BAZART

Heb je onkosten gemaakt voor je Bazart-stad, of heb je iets gedaan voor de koepel als vrijwilliger waar je een vergoeding voor krijgt? Hier vind je de nodige info/downloads om je vergoeding aan te vragen! 


Heb je iets gedaan als vrijwilliger voor de koepel, en krijg je daar een vergoeding voor? Dan kan je onderstaande pdf downloaden, invullen en ondertekenen. Vervolgens alleen nog het ingevulde document uploaden (zie formulier) of doormailen. Wij doen de rest! Vragen? Mail even naar info@bazart.org


Ben je financieel verantwoordelijke/groepsploeg/... en wil je voor je stad kosten indienen? Dan vul je een onkostennota in, voegt de bonnen toe en bezorg je ons alles. Als alles klopt zorgen wij zo snel mogelijk voor een terugbetaling! 

Let op: 

  • dit kan officieel alleen op een rekeningnummer dat NIET op naam van een vrijwilliger staat die binnen hetzelfde kalenderjaar een forfaitaire vergoeding krijgt/gaat krijgen. De rekening van je Bazart-stad (of eventueel een ouder, ...) kan wel.
  • zonder aankoopbewijs kunnen we niet terugbetalen. Een rekeninguittreksel/bankafschrift is niet voldoende. Bon kwijt of andere vragen? Laat het ons weten, we zoeken een oplossing.Twijfel je ergens over of heb je vragen? Mail dan info@bazart.org


  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x