phone +32 (0)16 65 94 65

Op welke manieren wil Bazart inclusief werken?

Bazart is een inclusieve werking, alle kinderen die zin hebben om mee te doen zijn dan ook welkom. We vertrekken vanuit de interesses, mogelijkheden en sterktes van de kinderen, niet vanuit beperkingen. 

Om deze reden proberen we bij Bazart mogelijke financiële, sociale, fysieke en andere drempels weg te werken. Bazart werkt o.a. samen met het OCMW, CAW, jeugdwelzijnswerk, vrijetijdscoaches ed. om zoveel mogelijk gezinnen te bereiken. 

Onze begeleiders doen er iedere keer alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen die naar Bazart wil komen, dat ook kan. Als je specifieke vragen hebt, met bezorgdheden zit, of niet zeker weet of je je zoon/dochter kan inschrijven voor Bazart, laat het ons dan even weten. We bekijken samen wat we kunnen doen om Bazart mogelijk te maken.

Als het op financieel vlak moeilijk is om het inschrijvingsgeld voor Bazart te betalen, zoeken we graag samen naar een oplossing. Vaak zijn er in steden bestaande kortingssystemen die je ook bij ons kan terugvinden, zoals de UiTPAS. We zoeken het mee voor u uit.

Daarnaast hebben we ook een sociaal fonds waarmee we het inschrijvingsgeld voor de jaarwerking, het weekend of het kamp kunnen bijpassen indien nodig.

Stuur ons zeker een mailtje (info@bazart.org) of bel 016/65 94 65 als je vragen hebt over het bovenstaande. 

Foto door Brecht Vermeesch

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x