BAZART Brugge

Vanaf oktober 2019 start BAZART in Brugge weer volledig op. Elke zaterdag spelen we van 14u tot 17u met alles wat kunst is: zoeken, rennen, bedenken, springen, fantaseren,… We gaan ook op weekend en in de zomer op kamp. Het inschrijvingsgeld bedraagt €40 per jaar (alle uitstappen inbegrepen). Indien dit bedrag moeilijk te betalen is zoeken we steeds samen naar een oplossing. BAZART is inclusief. Iedereen van 6 tot 12 kan meespelen.

Lijkt BAZART de ideale hobby voor je kind? Jullie kunnen  de creatieve activiteiten van BAZART al uittesten! Elke maand organiseren we een open activiteit. Voor €2 kan je deelnemen. 

Theatervoorstelling
  zaterdag 11 mei, 14u30-17u30
  De Dijk, Blankenbergse steenweg 221, Brugge
We gaan samen naar “STELLA, ster van de zee”, van Theater FroeFroe, nadien gaan we er speels mee aan de slag. “Een visser en zijn vrouw vinden op een dag een kindje in hun netten. Dat Stella anders is dan andere kinderen, daar komen ze pas na een tijdje achter ...”
Inschrijven is verplicht voor deze activiteit.

Inschrijven kan via deze link.


Afgelopen activiteiten: 

Kunstzinnige Stopmotion
  zaterdag 2 februari, 14-17u
  Het Entrepot, Binnenweg 4, Brugge
De kunstenaar Ursus Wehrli is super netjes, maar elke ochtend is zijn atelier een puinhoop. Zijn spullen komen tot leven!

Groot kunstvervalsersspel
  zaterdag 16 februari, 14-17u
  Het Entrepot, Binnenweg 4, Brugge

We worden een boevenbende! Wie kan de meeste kunstwerken vervalsen? Wie haalt als eerste geld binnen op de zwarte markt?

Fantasiewereld creeëren met handpoppen
  woensdag 24 april, 14u-17u
  Koningin Astridpark, Brugge

BAZART heeft een eigen eiland op de buitenspeeldag! We maken de bewoners uit handpoppen en mogen zelf de eilandwetten bepalen.


BAZART Brugge heeft ook een eigen facebook pagina, die vind je hierzo!

Ken je iemand die graag wilt begeleiden bij BAZART of zie je een mogelijkheid om jongeren tussen 16 en 26 over BAZART te vertellen? Wij horen het graag!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontdek BAZART

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x