BAZART Brugge

In Brugge is er tijdelijk geen BAZART omdat er nog niet voldoende begeleiders zijn om de werking elke week te laten doorgaan. We zetten alles op alles om te zorgen dat we in januari opnieuw kunnen starten. BAZART, de oud-begeleiders en onze fantastische bende deelnemers kunnen niet wachten om er terug in te vliegen. 

Hoe ziet BAZART er normaal uit in Brugge? 
De afgelopen jaren was er elke week ongelofelijk veel BAZART-vreugde in Brugge: zoeken, rennen, bedenken, spelen, bouwen, fantaseren … met alles wat kunst is.

In Brugge is BAZART bedoeld voor iedereen van 6 tot 12 jaar.
Er zijn twee groepen:

  • Geel: 6 tot 9 jaar
  • Blauw: 10 tot 12 jaar

Op zaterdag gaan we van 14u tot 17u op zoek naar alles wat kunst is in de stad. Jaarlijks gaan we op weekend en in de zomer op kamp.

Onze vaste uitvalsbasis is Het Entrepot (Binnenweg 4, 8000 Brugge). We trekken ook regelmatig naar buiten. We gaan kijken naar voorstellingen, snuisteren in exposities of spelen in de stad.

Het inschrijvingsgeld voor BAZART bedraagt €40 per jaar (alle uitstappen inbegrepen excl. weekend en zomerkamp). Indien dit bedrag moeilijk te betalen is zoeken we steeds samen naar een oplossing.

BAZART Brugge heeft ook een eigen facebook pagina, die vind je hierzo!

Goesting?
Lijkt BAZART de ideale hobby voor je kind? Stuur een mailtje naar Bazart@mooss.org en dan laten we je iets weten als we terug opstarten en inschrijven mogelijk is. 

Ken je iemand die graag wilt begeleiden bij BAZART of zie je een mogelijkheid om jongeren tussen 16 en 26 over BAZART te vertellen? Wij horen het graag! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontdek BAZART

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x