phone +32 (0)16 65 94 65

Contact

Heb je vragen voor de begeleiders of koepel van kunstjeugdbeweging Bazart?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Wil je contact opnemen met de begeleiders van jouw afdeling? keyboard_arrow_down

Wil je contact opnemen met de overkoepelende organisatie? keyboard_arrow_down

Alle vragen in verband met inschrijvingen, mogelijke samenwerkingen of lokale werkingen zijn ontzettend welkom. Aarzel niet om ons te contacteren.    

p/a Bamm vzw
Vaartkom 4
3000 Leuven
info@bazart.org
+32 (0)16 65 94 65  

Maak kennis met ons team

Heb je een vraag over inschrijven met Kwandoo? keyboard_arrow_down

Kijk even of je het antwoord vindt op deze pagina. Niet gevonden? Neem dan zeker contact met ons op via info@bazart.org. We proberen zo snel mogelijk een helder antwoord te bezorgen.

Wil je stage doen bij Bazart? keyboard_arrow_down

Zowel bij de overkoepelende organisatie als bij de verschillende afdelingen kunnen we regelmatig stagiairs gebruiken. 

Er zijn verschillende mogelijkheden. Contacteer ons gerust met je stageaanvraag en je CV, dan bekijken we of jouw studierichting/stage-opdracht bij Bazart zou kunnen passen. 

Voorbeelden:
– Wekelijks op zaterdag gaan begeleiden in een van de Bazart-steden in kader van alternatieve stage voor lerarenopleiding (vooral project kunstvakken, P.O., M.O.,..).
– Voltijdse stage bij Bamm vzw, waarbij we een stageproject zoeken dat voor de opleiding in kwestie interessant is. Deze stageprojecten dienen steeds ter ondersteuning of uitbreiding van de werking van Bazart. Opleidingen zoals Culturele Studies, Sociaal(-Cultureel) Werk, Agogiek, Kunst- en cultuurbemiddeling, Pedagogie etc. zijn zeker en vast compatibel!

Contacteer info@bazart.org voor een stage bij kunstjeugdbewging Bazart. Je kan ook onze overkoepelende organisatie Bamm! aanspreken via info@bamm.be

Aanspreekpunt Integriteit (API) keyboard_arrow_down

Zit je met een vermoeden, lastig gevoel, vraag, opmerking, klacht... over een gedrag dat lichamelijk, seksueel, psychisch of moreel over jouw grens of de grens van iemand anders gaat?

Dan kan je contact opnemen met het Aanspreekpunt Integriteit (API) van Bamm!, onze koepelorganisatie. Je hoeft zelf geen slachtoffer of betrokkene te zijn, een vermoeden of getuige van integriteitsschending is voldoende. 

Amber Vansintjan, te bereiken via api@bamm.be of op 016 65 94 65, vraag naar Amber.
Wat kan je verwachten van de API?

De API heeft een adviserende rol, waarbij we focussen op het welbevinden van alle betrokken partijen. De API is geen hulpverlener of onderzoeker, maar zal wel luisteren, doorverwijzen en de melding opvolgen. Hoewel discretie streng bewaakt wordt, heeft de API geen beroepsgeheim. In overleg met de meldende partij kan er beslist worden om een hulpverlener of derde in te schakelen. Een melding zal niet worden doorverteld aan derden die niet kunnen helpen bij de opvolging.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x